Profielschets van Shreya Anjali Jain

Shreya Anjali Jain
Shreya Anjali Jain

Hoi! Ik ben Shreya Anjali Jain en ik ben het jongste en nieuwste lid van de ChemPros-familie. Ik kom oorspronkelijk uit India en daar heb ik Farmacie gestudeerd. Twee jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen om hier een leven op te bouwen met mijn liefde. Ik was enthousiast, maar tegelijkertijd ook een beetje zenuwachtig, want ik moest mijn familie, land en cultuur achterlaten en in een vreemd land gaan wonen.

In het begin was het moeilijk, omdat ik veel moest leren, zoals de taal, regels en cultuur. De grootste uitdaging was echter om een baan te vinden. Gelukkig ben ik nu mijn reis begonnen bij ChemPros, waar ik samenwerk met mijn aardige collega’s. We leren van elkaar en helpen elkaar, terwijl we hard werken om ons milieu te beschermen. Ik ga mij bezig houden met het maken van veiligheidsinformatiebladen (VIB). Een veiligheidsinformatieblad (VIB), ook wel Safety Data Sheet (SDS) genoemd, is een document dat gedetailleerde informatie bevat over de eigenschappen en het veilige gebruik van chemische stoffen. Het is bedoeld om gebruikers te informeren over de risico’s en om hen te helpen passende maatregelen te nemen om deze risico’s te beheersen. VIB’s zijn essentieel voor het waarborgen van de gezondheid en veiligheid van werknemers en het milieu bij het hanteren van chemische stoffen.

Naast mijn werk ben ik enthousiast om nieuwe dingen te leren, maar koken en tuinieren staan altijd bovenaan mijn lijstje. Elk weekend geniet ik van heerlijke gerechten uit de hele wereld. Mijn familie is het belangrijkste in mijn leven. Ik mis hen en bel ze daarom elke dag. Ik heb het geluk dat ik vrienden heb die me steunen en altijd aan mijn zijde staan.

Toen ik naar Nederland kwam, was ik een beetje bang of ik geaccepteerd zou worden door de samenleving. Er waren zoveel vragen in mijn hoofd, maar het bleek anders te lopen dan ik had gedacht. Ik werd bij elke stap geholpen en kreeg goede begeleiding. Ik heb me nu zo goed aangepast, dat het lijkt alsof ik hier mijn hele leven al heb gewoond!

Mijn doel is om anderen te kunnen helpen en iets goeds voor de samenleving te kunnen doen.

LinkedIn: Shreya on LinkedIn

E-mail: s.jain@chemprosbv.nl