Profielschets van Chris Meijboom

Chris Meijboom
Chris Meijboom

Mijn naam is Chris Meijboom en ben bij Chempros één van de Managing Consultants, verantwoordelijk voor support, implementatie en training van ExESS (onze SDS authoring software). Tevens verzorg ik de inbedding van ExESS in de software constellaties van onze klanten en de ontwikkeling van webapps voor het ontsluiten van CLP data.

Als laatste ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van Chempros.

Ik heb in Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd, maar ben uiteindelijk op HBO niveau afgestudeerd in wat toen nog ‘de automatisering’ heette.

Mijn eerste echte werk na studenten-horecawerk en krantenwijken was bij het ministerie van defensie en later de marine. Ook ben ik IT consultant geweest bij diverse banken, directeur van een software house, van een bedrijf dat software verkocht voor de mengindustrie en later van een Online Back-up service.

Ik heb vrij veel hobby’s zowel actief als passief. Ik houd van kunst bekijken, musea en kerken bezoeken. Ik geniet van klassieke muziek liefst live. Op soul en disco dans ik graag met mijn levenspartner Annette. Sportief gezien staat er ook het en ander op mijn lijstje. Ik ben lid van de hardloopvereniging de Roadrunners in Zoetermeer. Tevens ben ik een aantal malen per week te vinden in Snowworld om telemark skiën te oefenen. Telemark Nederland is het clubje waar ik lessen volg en mee deelneem aan nationale en internationale evenementen.

Wij hebben een oude boerderij in Piëmonte Italië, waar ik graag in de buurt ga (telemark-) skiën. Verder ben ik begeleider van blinden en slechtzienden op alpine ski’s.

In het zomerseizoen kan je me vinden op zee tussen Hoek van Holland en Scheveningen op mijn catamaran. Oh ja dan hebben we ook nog een aantal kajaks 😉

Samen met mijn zoon Ming beoefen ik allerlei buitenactiviteiten zoals kajakken, klimmen, skiën en abseilen.

Kortom ik zal me niet snel vervelen. Qua werk ben ik in mijn element om bij klanten op locatie samen te zoeken naar optimale oplossingen m.b.t. hun aan de chemie gerelateerde werkprocessen.

Neem vooral contact met me op als ik u in deze sfeer ergens mee van dienst kan zijn!

LinkedIn: Chris Meijboom

c.meijboom@chemprosbv.nl