Over ons

Your partner in Chemical Compliance

Chempros is dé specialist op het gebied van chemische veiligheid en compliance. Met ons brede scala aan diensten, waaronder het creëren en beheren van veiligheidsinformatiebladen (VIB), het aanmaken van UFI-codes en opstellen van PCN-dossiers, helpen wij bedrijven om te voldoen aan de complexe regelgeving rond gevaarlijke stoffen. Onze gecertificeerde veiligheidsadviseurs bieden professioneel advies over het veilig opslaan en vervoeren van gevaarlijke stoffen, assisteren bij inspecties en het opstellen van veiligheidsrapporten. Daarnaast voeren wij veiligheidsbeoordelingen van cosmetische producten uit en stellen wij productinformatiedossiers (PIF) op voor cosmetica om ervoor te zorgen dat bedrijven voldoen aan de strenge regelgeving voor cosmetica. Ons ervaren team van experts, in combinatie met innovatieve software en tools, maken ons de ideale partner voor bedrijven die op zoek zijn naar professionele ondersteuning op het gebied van chemische veiligheid en compliance.

Onze missie

Onze missie is om bedrijven en hun afnemers te ondersteunen bij de communicatie over de gevaren voor mens en milieu van de chemische samenstellingen die zij fabriceren en verhandelen. Inhoudelijk betekent dit het maken van CLP-etiketten, veiligheidsinformatiebladen en Werkplek Instructie Kaarten.

Chempros wil hiermee een bijdrage leveren aan de bescherming van medewerkers, gemeenschappen en milieu om zo een veiligere en duurzamere wereld voor iedereen, te bevorderen.

Locatie

ChemPros BV heeft haar thuisbasis in een duurzaam kantoorpand dat is uitgerust met de nieuwste milieuvriendelijke technologieën. Van zonnepanelen en ondergrondse warmte-koude-opslag tot een warmtepomp, HR++ glas en energiezuinige LED-verlichting, ons pand is ontworpen met oog voor duurzaamheid. Daarnaast zijn onze servers gecertificeerd als 100% klimaatneutraal, gevoed door groene stroom uit wind, zon en water. We streven ernaar een positieve impact op het milieu te hebben in alles wat we doen.

Onze partners

Vacatures

Ben je geïnteresseerd in een carrière bij ChemPros B.V.? Neem dan een kijkje bij onze actuele vacatures en ontdek de mogelijkheden om deel uit te maken van ons team.

Momenteel hebben wij geen vacatures beschikbaar.

Open sollicitaties zijn altijd welkom. Stuur je sollicitatiebrief inclusief cv per e-mail naar careers@chemprosbv.nl . Wellicht is er op korte termijn wél een geschikte vacature voorhanden.