Profielschets van Michel Meijboom

Michel Meijboom
Michel Meijboom

Michel Meijboom is een man van vele talenten en ervaringen, een levendige persoonlijkheid die zijn weg vindt door de dynamiek van het leven. Als afgestudeerde in Marketing aan de Hogere Hotelschool in Den Haag heeft hij een solide basis gelegd voor zijn diverse loopbaanpaden.

Zijn leven draait niet alleen om werk; Michel omarmt het avontuur met een passie voor reizen. Samen met zijn levenspartner Pauline verkent hij de wereld en geniet hij van culinaire hoogstandjes tijdens hun uitstapjes. Maar Michel’s passies stoppen daar niet. Als liefhebber van klassiek gitaar spelen, motorrijden, skiën, en zelfs lekker luieren als er tijd over is, omarmt hij het leven ten volle.

Met drie fantastische dochters – Nadine, Fabiënne en Isabella – is Michel ook een toegewijde vader die zijn tijd en energie investeert in het koesteren van familiebanden.

Professioneel gezien heeft Michel een indrukwekkende reis afgelegd. Van zijn tijd als restaurantmanager bij Hotel Sofitel tot projectmanager bij Experian, en van districtmanager bij Sodexo tot sales manager bij Sodexo Prestige,  heeft hij verschillende sectoren verkend en zijn vaardigheden verfijnd. Zijn ambitie leidde hem uiteindelijk naar de rol van regiodirecteur bij Ziggo, waar hij zijn leiderschapskwaliteiten en strategisch inzicht kon laten zien.

Maar Michel’s reis stopte daar niet. Hij besloot zijn jongensdroom na te jagen door Restaurant Mimosa, een fusionrestaurant te openen in het schilderachtige Delft. Als chef-kok bracht hij zijn passie voor culinaire creativiteit tot leven, waarbij hij zijn klanten betoverde met smaken van over de hele wereld.

Daarna begon Michel aan zijn geliefde MyChef. Een catering bedrijf, waar hij bij mensen thuis de heerlijkste diners heeft gekookt. Hieruit is later zijn Toko2Go ontstaan.

Helaas brachten hartproblemen een abrupt einde aan zijn culinaire reis, maar Michel liet zich niet ontmoedigen. Hij heroriënteerde zich op zijn expertise in marketing en vond een nieuwe weg als marketing specialist. Nu verhuurt hij zichzelf aan kleine- en middelgrote bedrijven, waar hij zijn uitgebreide kennis en ervaring inzet om hen te helpen groeien en bloeien.

Momenteel vindt Michel vervulling in zijn rol bij ChemPros, waar hij het marketingbeleid bepaalt en verantwoordelijk is voor de website. Zijn brede achtergrond en passie voor het vak maken hem een waardevolle aanwinst voor het team, en zijn creativiteit en vastberadenheid drijven hem altijd naar nieuwe hoogten. In het leven van Michel Meijboom draait alles om het omarmen van avontuur, het koesteren van familiebanden en het najagen van passies.

LinkedIn: Michel Meijboom

m.meijboom@chemprosbv.nl